Η πνευματική υγεία είναι οτιδήποτε κάνουμε για να βελτιώσουμε την υγεία του νου και του εγκεφάλου, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις πνευματικές μας αποδόσεις.

Η βελτίωση της πνευματικής υγείας μπορεί να περιλαμβάνει μέρη, συνδυασμό ή όλους τους παρακάτω τομείς:

 • Βελτίωση μνήμης
 • Βελτίωση πνευματικής εγρήγορσης και προσοχής
 • Εξισορρόπηση άγχους, διανοητικής κόπωσης, νευρικότητας
 • Βελτίωση και τόνωση εγκεφαλικής λειτουργίας
 • Μείωση επιπτώσεων στρες στον εγκέφαλοβελτιωση πνευματικης υγειας
 • Γενική βελτίωση νόησης
 • Μείωση κατάθλιψης
 • Καταπολέμηση γεροντικής άνοιας – Alzheimer
 • Αύξηση πνευματικής διέγερσης και διαύγειας
 • Αύξηση συγκέντωσης και καθαρότητας σκέψης
 • Βελτίωση διάθεσης, αίσθηση αισιοδοξίας

Ποιος δε θα ήθελε να βελτιώσει τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω; Πιστεύω οι περισσότεροι, όπως κι εγώ, θα θέλαμε να βελτιώθουμε ακόμα περισσότερο σε όλα τα παραπάνω. Δε θα λέγαμε όχι σε κανένα!

Και ξέρετε ποιο είναι το πιο θαυμάσιο; Ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς φάρμακα. Χωρίς χάπια. Χωρίς χημικές ουσίες.

Αυτό το blog θέλω να γίνει έμπνευση για εσάς να κάνετε το βήμα για μια αισθητά βελτιωμένη υγεία, η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε μια πιο όμορφη, γεμάτη, ποιοτική ζωή.

Η αύξηση συνειδητότητας είναι απόρεια μιας βελτιστοποιημένης πνευματικής υγείας και οδηγεί σε καλύτερο έλεγχο της ζωής μας. Είναι απίστευτο το συναίσθημα αυτό. Να είστε σε επίγνωση. Είναι κάτι που προσπαθώ να εξελίσσω κάθε ημέρα, έχοντας πάντα σύμμαχο τη φύση.

Βελτίωση Πνευματικής Υγείας Με Την Αξιοποίηση Της Φύσης

Το πρώτο είναι να κάνουμε έρευνα, ώστε να επιβεβαιώσουμε και τελικά να πιστέψουμε ότι όντως γίνεται. Ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τομείς της πνευματικής μας υγείας χωρίς φάρμακα.

Η έρευνα από τη δική μου πλευρά έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται. Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησα το site αυτό, ως ζωντανό παράδειγμα ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τη συνολική μας υγεία (πνευματική & σωματική) χωρίς φάρμακα. Οι απόψεις εδώ προκύπτουν από συνδυασμό έρευνας και προσωπικής εμπειρίας σε ορισμένα φυτά και βότανα.

Σε κάθε δημοσίευση εδώ, θα αναφέρω αν προσωπικά έχω αποκτήσει και εμπειρία με το συγκεκριμένο “μαγικό” φυτό, που μπορεί να προέρχεται από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Εδώ θα μοιραστώ όχι μόνο ότι έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω, αλλά και τα συμπεράσματά μου σύμφωνα με διεξοδική έρευνα από έγκυρες μελέτες σχετικά με τη βελτίωση της πνευματικής υγείας. Προσωπικά, οι τομείς που έχω δώσει προτεραιότητα προς βελτίωση, είναι η ενίσχυση πνευματικής διαύγειας και εγρήγορσης, η αύξηση της συγκέντρωσης και προσοχής καθώς και η σημαντικότατη βελτίωση της μνήμης.

Καλή μας συνέχεια σε αυτό το ταξίδι θετικότατης μεταμόρφωσης, με τη δύναμη της φύσης!

Αν υπάρχει οποιαδήποτε ερώτηση μη διστάσετε να την υποβάλλετε παρακάτω στα σχόλια. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό να απαντήσω άμεσα!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply