Σχετικά

Το Health Mastery είναι ένας τρόπος για εμένα να με αφυπνά για τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η ζωή, όταν η πνευματική και σωματική υγεία και ευεξία είναι στο “peak” καθημερινά.

Ταυτόχρονα μοιράζομαι με εσένα τρόπους που αποδεδειγμένα μπορούν να κάνουν διαφορά στη ποιότητα της ζωής σου – αντικαθιστώντας τις παλιές – επιβλαβείς για τον οργανισμό συνήθειες, με νέες που μπορούν να εκτοξεύσουν την υγεία και ευεξία μας σε ανώτερα επίπεδα.

Γεια, είμαι ο Γιώργος δημιουργός του Health Mastery!

Παρακάτω περιγράφω λίγα πράγματα για μένα:

Ασχολούμαι επιχειρηματικά με το χονδρικό εμπόριο και το internet, αγαπώ τον αθλητισμό, την καλή φυσική κατάσταση και ευεξία, μου αρέσει ο χορός, να αναπτύσσομαι και να βελτιώνομαι σαν άνθρωπος, καθώς επίσης τα ταξίδια και τα βιβλία. Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή που ζω.

Ο σκοπός του Health Mastery .gr είναι να γίνει μια πηγή έμπνευσης και αλλαγής για μια πολύ καλύτερη, γεμάτη, ποιοτική ζωή, χωρίς φάρμακα.

Εδώ είναι η σημαντική παρατήρηση: Χωρίς φάρμακα, αλλά αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης.

Σε αυτό το site θα μοιραστώ ανοιχτά και με πάθος όλες τις πηγές, μεθόδους και συμβουλές που συνεχώς ανακαλύπτω και αποκτώ εμπειρία, που έχουν επηρρεάσει σε αξιοσημείωτα μεγάλο βαθμό τη ποιότητα της ζωής μου.

Παρόμοια μπορούν να επηρρεάσουν και τη δική σας ποιότητα ζωής, εφόσον θέλετε και πράξετε κι εσείς κατάλληλα.

Η Ιστορία Μου

Μεγαλώνοντας, κάποια στιγμή στη ζωή μου κατάλαβα πως για ότι κάνουμε ευθύνεται ο νους. Ευθύνονται οι αποφάσεις μας. Οι επιλογές μας.

Είμαστε ότι έχουμε επιλέξει να είμαστε. Κάθε μας απόφαση, επηρρεάζει αυτό που ζούμε.

Ο συνδυασμός μικρών και μεγάλων αποφάσεων μας οδηγεί σε αυτό που είμαστε τώρα. Οι στόχοι μας, ο σκοπός μας, οι πράξεις μας, όλα.

Τα συναισθήματά μας, επηρρεάζουν και προκαλούν τις σκέψεις μας και οι σκέψεις μας με τη σειρά τους, επηρρεάζουν τις δράσεις μας.

Η πορεία είναι Συναίσθημα –> Σκέψη –> Δράση

Πίσω από μια ενέργεια κρύβεται το “γιατί;”. Θέλω να απαντήσω στο “γιατί;” για μια καλύτερη υγεία.

Γιατί συνειδητοποίησα ότι η υγεία, για μένα, είναι η Νο1 αξία ζωής. Γιατί έχοντας μια δυνατή, φυσική, απίστευτη υγεία και ευεξία μπορείς να κάνεις οτιδήποτε με απόλυτη συνειδητότητα.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα πως για να προχωρήσω μπροστά και να αναπτυχθώ, έπρεπε να βελτιώσω την υγεία μου. Και το σημαντικότερο: Την πνευματική υγεία. Την υγεία του νου. Γιατί όλα από εκεί ξεκινάνε.

Συνειδητοποίησα και πίστεψα βαθειά μέσα μου ότι για να ολοκληρώσω τους στόχους μου και να ζω τη ζωή μου δημιουργικά με χαρά και πάθος, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις μια δυνατή πνευματική και οργανική/σωματική υγεία.

Ξεκίνησα το ταξίδι αυτής της αλλαγής προς μια πολύ καλύτερη φυσική υγεία, αποφεύγοντας όσο το δυνατόν χημικά σκευάσματα.

Ήθελα να βρω έναν εναλλακτικό τρόπο να βελτιώσω την πνευματική μου εγρήγορση, να μειώσω τα επίπεδα άγχους και να τονώσω τον οργανισμό μου με ενέργεια και ζωτικότητα χωρίς φάρμακα.

Μετά από διεξοδική έρευνα στο διαδίκτυο, σε βιβλιοθήκες, πανεπιστημιακές μελέτες και έγκυρα άρθρα στο τύπο, αποδείχθηκε ότι υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί απίστευτα η υγεία σε πολλούς τομείς, με την αξιοποιήση της μαγικής δύναμης της φύσης.

Ανεξάρτητα από τη γυμναστική, η οποία είναι ένα άλλο κεφάλαιο μελέτης.

Ο συνδυασμός φυσικής γυμναστικής με την αξιοποίηση συγκεκριμένων φυτών και βοτάνων, λαχανικών και φρούτων, δημιουργεί τον καταπληκτικό συνδυασμό της απίστευτης υγείας, με την οποία πραγματικά μπορείς να ολοκληρώσεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ στόχο κι αν έχεις θέσει.

Είναι “σύμμαχός / συνεργάτης” σου σε οποιοδήποτε εμπόδιο συναντήσεις.

Πιστεύω ότι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι στον εαυτό σου.

Η αποστολή μου στο Health Mastery .gr είναι να εμπνεύσω και να βοηθήσω όσο μπορώ να βελτιώσετε αισθητά την υγεία σας, με στόχο να βιώσετε πραγματικά μια καλύτερη – γεμάτη ζωή με ενισχυμένη συνειδητότητα, να αποφύγετε παράλληλα κακές συνήθειες που βλάπτουν τον οργανισμό, με το να μοιράζομαι αυτά που με έχουν βοηθήσει να απολαμβάνω κάθε στιγμή με ανεπτυγμένη συνειδητότητα.

Αυτό θα με κρατάει σε εγρήγορση να συνεχίζω να βελτιώνομαι κι εγώ παράλληλα, κρατώντας αυτή την υπόσχεση που δίνω εδώ, δηλαδή με την συνεχή ανανέωση του blog αυτού με περιεχόμενο που να μπορεί να δώσει μια αξία σε εσάς.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, θα θελατε να σχολιάσετε ή να εκφέρετε γνώμη, επικοινωνήστε μαζί μου στη φόρμα επικοινωνίας, εδώ.

Μπορείτε επίσης να είστε ενήμερος/η για κάθε νεότερο που δημοσιεύω στο health mastery, κάνοντας like στη σελίδα facebook, ή εγγράφοντας δωρεάν στο newsletter νέων δημοσιεύσεων, που εμφανίζεται στη δεξιά στήλη κάθε ιστοσελίδας.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας να διαβάσετε αυτό και θα ήθελα να συμμετέχετε στο blog κάποια στίγμη!