Αυτό το θέμα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό από το κύριο θέμα του blog αλλά θεωρώ ότι δεν ξεφεύγει από τη θεματολογία (το εντάσσω στην ψυχική υγεία).

Επίσης πιστεύω ότι δίνει πραγματική αξία σε όσους υποφέρουν από αυτό.

Είναι 100% ασφαλές και επηρρεάζει κατά κάποιο τρόπο την ψυχική υγεία.

Αφορά την οριστική αποτρίχωση από το σπίτι.

Εφάρμοσα με συγκεκριμένη αποτριχωτική μηχανή σε διάφορα σημεία στην πλάτη και ώμους για μόνιμη αποτρίχωση σε ιδιαίτερα σημεία, καθώς επίσης πιο λίγες συνεδρίες στο στήθος με σκοπό να αραιώσει απλά και μόνο η πυκνότητα.

αποτριχωση στο σπιτι

Εφαρμογή στο στήθος, για αραίωση πυκνότητας τρίχας

Παρότι υπήρχε αρνητισμός από τους γύρω μου, ότι “πετάς τα λεφτά σου”, “αυτή η συσκευή δε κάνει τίποτα”, “χάνεις τον χρόνο σου” και διάφορα, πίστεψα στον εαυτό μου ότι θα τα καταφέρω ΜΟΝΟΣ μου και έτσι έγινε τελικά.

Για να μην μακρυγορώ, θα σου πω ότι δεν το έβαλα κάτω, παρά τις όποιες απογοητεύσεις σε άλλα κέντρα αισθητικής με επαγγελματικά μηχανήματα laser και ipl, για τα οποία ορισμένες κοπέλες που έτυχαν στη περίπτωσή μου, δεν ξύριζαν σωστά και “χτυπούσαν” με το μηχάνημα laser πολύ πρόχειρα – σαν να ήθελαν να σε ξεπετάξουν.

Για αυτό και πήρα την απόφαση να την ελέγξω εξ’ ολοκλήρου 100%.

Από το σπίτι, κατάφερα πάνω από 70% οριστική απαλλαγή σε διάφορα σημεία.

Μπαίνοντας κατ’ ευθείαν στο “ψητό”, θα χρειαστείς απλά τα εξής:

  1. Συνέπεια, πίστη, υπομονή και θα αρχίζεις να βλέπεις ορατό αποτέλεσμα μετά τον 3ο μήνα
  2. Μόνο αυτή τη συσκευή εδώ. Μη ρισκάρεις χρόνο και χρήμα και απογοητευτείς ύστερα. Αλλιώς θα “παίξεις τζόκερ” για να βρεις άλλη συσκευή που να δίνει τέτοιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον προειδοποίησα.
  3. Google calendar για υπενθύμιση συνεδριών. Ξεκινάς 1 συνεδρία ανά 7 ημέρες, για τις πρώτες 4 – 8 φορές και ύστερα ανεβαίνεις χρονικά διαστήματα, κάνοντας συνεδρία ανά 30 ημέρες
  4. Έναν βοηθό για τα “δύσκολα σημεία”, όπως για παράδειγμα κέντρο πλάτης.

Μοιράσου ελεύθερα τα αποτελέσματά σου, σε περίπτωση που χρησιμοποίησες τη παραπάνω αποδεδειγμένη μεθοδολογία και φυσικά θα χαρώ οποιαδήποτε άποψη, εμπειρία ή σχόλιο εκφέρεις σχετικά με το θέμα.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.